Administrer hele
produksjon via nett

En nettapplikasjon for voksende motedesignere for enkelt å få raske og nøyaktige prøver laget med fabrikker rundt om i verden.

Techpacker gjør prøvefremstillingsprosessen til en morsom, enkel og rimelig opplevelse. Hvordan? Ved å generere techpacks – et standard industridokument som brukes av fabrikker for å forstå de eksakte designkravene. Verktøyet vårt gjør det mulig for designere å gjøre skissene/modellene sine klare for produksjon på få minutter, samarbeide med fabrikker og overvåke utviklingen.

Vi er IKKE en annen katalogtjenester som viser fabrikker. Vårt fokus er å bygge de mest innovative samarbeidsverktøyene som er enkle å bruke og kan integreres med flere plattformer. Slik at designere trygt kan gjøre sine kreative ideer om til kvalitetsprøver fra fabrikker rundt om i verden.


Få tilbud som passer deg


Selg først.
Betal leverandører senere.

Slutt å binde opp kapital med varer det tar måneder å komme frem.  Vi hjelper deg med å kjøpe nå, betale senere og skalere raskere.  Gjennom vår samarbeidspartner Treyd.io kan vi hjelpe dere med nettopp dette.

Mindre bedrifter og selgere blir ofte tvunget til å betale leverandører på forhånd, måneder før varene kommer og er klare til å selge. Faktisk betales 30 % av verdenshandelen kontant på forskudd, noe som forårsaker en kontantstrømbelastning som holder virksomheter tilbake og står i veien for vekst. Vi ønsket å løse det og hjelpe raskt voksende virksomheter med å holde farten. Med Treyd kan selgere frigjøre kapital fra forsyningskjeden for å holde mer varelager, ansette gode ansatte eller investere i markedsføring. Måten de vokser på er deres sak – vi gjør det vi kan for å gi dem et løft underveis.


Få tilbud som passer deg

Distribuer dine kolleksjoner gjennom fashionbrands.no

Vår samarbeidende markedsplass vil gi akkurat ditt merke muligheten til å enkelt bli distribuert til hele Norden og kanskje Europa på en veldig enkel måte gjennom å få tilgang til. Det er nesten som matchmaking mellom nisjebutikker, kjeder og nye fremadstormende merkevarer.   


Få tilbud som passer deg


Nettbutikk, fysiske eller begge deler trenger gode betalingsløsninger for sine kunder.

Fysisk butikk

Vi har betalingsterminaler for alle forretninger og behov. En bærbar terminal er ideell for å ta imot betalinger hvor som helst i en butikk eller på farten. En stasjonær terminal er perfekt hvis betalingen alltid skjer ved kassen. For deg med mange daglige transaksjoner og som ønsker å minimere køen i kassen passer en integrert terminal godt.

Online

Uansett om du er i oppstartsfasen eller ønsker å oppgradere din betalingsløsning, kan vi hjelpe deg. Gjør det enklere for dine kunder å betale online, så du kan selge mer.


Få tilbud som passer deg

Ja takk begge deler…

Selvfølgelig kan du be om tilbud på en av disse tjenestene, men du kan også få tilgang til flere av disse tilpasset deg og dine behov. Vi i Katengros har derfor laget egne løsninger hvor man abonnerer på dette og gjennom abonnement vil få full tilgang til det som passer deg. Du kan starte på det enkleste alternativet til å starte med, men utvide og endre abonnement i takt med hvordan din reise utvikler seg.  Trykk på knappen under for å komme til våre abonnementspriser. 


Våre abonnement