Rådgivning

Hjelper deg å skape med mennesker og planet i tankene.

RÅDGIVENDE _ _

RÅDGIVNING

I løpet av de siste 14 årene har vår konsulentvirksomhet vokst til en svært personlig opplevelse, som Deepwear har knyttet sterke relasjoner til alle kunder med, gjenkjenne og imøtekomme de unike behovene til hvert enkelt prosjekt.

KATENGROS tilbyr spesialiserte konsulenttjenester til motebedrifter, inkludert designere, forhandlere og livsstilsmerker.

Vi leverer skreddersydde løsninger og strategier som er utviklet for å bygge effektivitet, innovasjon, redusere kostnader, håndtere risiko samtidig som vi oppnår ønsket vekst.

Vårt team av eksperter har beholdt sterke forbindelser med ledende industri- og opplæringsorganisasjoner, inkludert veiledningsstudenter ved Accademia Italiana Thailand, Melbourne Fashion Institute og gjesteforelesninger ved Royal Melbourne Institute of Technology.

Katengros forbinder deg med de beste kreative fagfolkene fra moteindustrien over hele verden.

Veiledning

Uansett om du nettopp har startet virksomheten din og trenger hjelp til å forstå de bevegelige delene av moteindustrien eller om du trenger hjelp til å tilpasse din eksisterende virksomhet til skiftende tider, kan våre konsulenter hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en eller flere av de ovennevnte, første økt er gratis.

Katengros konsulenttjenester inkluderer:

 • Start opp mentorprogram
 • Rådgivning om forretningsutvikling
 • Merkevare- og produktutvikling
 • Mote sourcing og mote
 • Produksjon
 • Kreativ retning
 • Se bokskyting
 • Nettsideutvikling
 • Trendprognose og analyse
 • Detaljhandelsstrategi, inkludert komplett
 • Omfattende detaljhandelskonsepter
 • Distribusjonsråd
make a phone call, mobile, phone-5190643.jpg

PRODUKSJONSTJENESTER

Hver kunde jobber med en personlig prosjektleder som er ditt kontaktpunkt gjennom hele plaggproduksjonsprosessen .

Våre prosjektledere gir veiledning og støtte gjennom alle stadier av bærekraftig plaggproduksjon og er dedikert til din suksess. Vi vil spore og kommunisere hvert trinn i produksjonsprosessen og holde oss strengt til avtalte tidslinjer

SØMLØS PRODUKSJON

Utvalget av tjenester vi tilbyr for å hjelpe deg med å bringe dine kreasjoner til live inkluderer: 

 • Planlegging av plaggproduksjon
 • Planlegging
 • Siterer
 • Råd
 • Innkjøp av stoffer og tilbehør, 
 • Tekniske designfiler: mønsterfremstilling, prøvetaking, digitalisering, gradering, markørfremstilling og skjæring, 

Legg til din overskrift her

 

 
 • produksjon
 • kvalitetskontroll, 
 • monteringstjeneste, 
 • Trimmer og merking, 
 • pakking og logistikk. 

Alt administreres av erfarne etisk mote- og bærekraftige produsenter i bransjen.

Prototyping

Salgsprøver

Salgsprøver lar deg bringe ideene dine til kjøpere uten å forplikte deg til kostbart lager. Salgsprøver gir kjøperen en full forståelse av de tilgjengelige produktene i linjen din.                                                                                 

Prototyping gir deg en håndgripelig prepresentasjon av ideen din for å se hvordan det ferdige plagget ditt kan se ut. Det er vanlig å ha revisjoner og endringer på dette stadiet. For å lage en prototype trenger vi en prøve eller en teknisk fil.

Forproduksjonsprøver

Pre-produksjonsprøver viser nøyaktig hvordan det ferdige plagget vil se ut i alle størrelser og stiler, inkludert trim, stoffer og pynt. Vi kan hjelpe til med å organisere dette kritiske trinnet som lar kundene våre verifisere dimensjonering og gradering før de går i full produksjon.

MØT VÅRE PRODUCENTER

Hver klesprodusent har en historie. Vi søker de beste produsentene av etiske, rettferdig handel og bærekraftige plagg fra hele verden for å lage produktene dine.

 

#kjenndinprodusent

TEKNISK DETALJ

En teknisk pakke er nødvendig for å skissere spesifikasjonene som må leveres til en klesfabrikk før et produkt lages. Dette dokumentet vil detaljere alle mål, kvantitet, farger, dimensjonering, gradering, stoff, broderi, trykk, pakkeinstruksjoner osv. Å ha en komplett teknologipakke er fordelaktig for å strømlinjeforme prosessen og unngå unødvendig kontakt med designeren for å validere små detaljer i klær . produksjon .

Vi lar deg ha dine tekniske spesifikasjoner i hånden enten du produserer ved våre anlegg eller med en annen organisasjon. Hvis du er interessert i å lære mer, send oss ​​en forespørsel nedenfor, så setter vi i gang!

Katengros tilbyr etablering av teknologipakke som en tjeneste til våre kunder.

Mønsterlaging

Dette trinnet i plaggproduksjon krever ikke bare dyktighet, men er svært viktig for å skape en håndgripelig representasjon av visjonen din. I dag kan vi digitalisere denne tekniske forespørselen, men også vanligvis lage papirmønstre også.

Dimensjonering/Kartering/Merking

Få spesifikasjonene riktig for målkunden din. Prisen er basert på antall mønsterstykker i stilen. Vi streber etter å levere et plagg som passer perfekt, akkurat som deg.

FAQ

Ja, Katengros tilbyr tilpassede design- og merkevaretjenester for å hjelpe motebedrifter med å skape en unik og minneverdig merkeidentitet. Vårt team av fagfolk i bransjen kan samarbeide med deg for å utvikle et tilpasset design som stemmer overens med merkevarens estetikk og gjenspeiler din unike visjon.

Hos Katengros pålegger vi ikke et minimumskrav for ordrekvantum da vi ikke opererer som leverandør. I stedet fokuserer vi på å koble kunder med de riktige produsentene for å møte deres spesifikke behov. Leverandører har derimot typisk MOQ, men disse kan variere mye mellom leverandører. For å sikre de beste resultatene matcher vi størrelsen på kundens bestilling med den aktuelle produsenten – små bestillinger går til små produsenter, mellomstore bestillinger til mellomstore produsenter og store bestillinger til veletablerte fabrikker. Denne tilnærmingen garanterer optimal tilpasning av kundens krav til produsentens evner.

En teknologipakke laget av KATENGROS er et omfattende dokument som skisserer alle de tekniske spesifikasjonene og detaljene som er nødvendige for å produsere et plagg eller tilbehør. Det inkluderer vanligvis tekniske konturer av silhuetten/produktet, konstruksjonsdetaljer, målepunktark, størrelsesgraderingsdiagram, detaljinformasjon sammen med referanser angående materialer, fabrikasjon, trim, fargevalg og instruksjoner for etiketter, hengemerker, emballasje.

Ja. Vårt team jobber tett med kunder for å sikre at alle aspekter av prosjektet er grundig forstått og adressert med leverandører, inkludert designspesifikasjoner, materialer, produksjonstidslinjer, kvalitetskontrollkoordinering, logistikkkoordinering og adressering av eventuelle problemer som kan oppstå og tilby løsninger basert på våre ekspertise. Det opprettholdes også regelmessig kommunikasjon med kundene gjennom hele prosessen for å holde dem informert om prosjektets fremdrift.

Join Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Join Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.