Produsenter

Katengros Hjelper deg å skape med mennesker og planet i tankene.

LAG DIN KOLLEKSJON

PRODUKSJONSTJENESTER

En av Katengros sine unike spesialiteter er å gi våre kunder pålitelige, bærekraftige og etiske plaggproduksjons- og produksjonstjenester, uavhengig av hvilke klær og tilbehør.

Strategisk er  våre samarbeidspartnere plassert geografisk på samme adress eller nær klesfabrikker , klesprodusenter og leverandører, noe som betyr at vi har muligheten til å søke i flere land og få tilbud fra flere fabrikker for deg samtidig.  Hovedsakelig i Europa.

Vi har et erfarent team som brenner for å bygge bro mellom grunder og Europas beste produsenter. Teamet vårt er i stand til å gi deg suveren kvalitetskontroll og merchandising, for å holde et øye med produsenten , og sikre at alle våre kunders krav blir tatt opp og oppfylt. Siden vi har kontorer i umiddelbar nærhet til fabrikker og leverandører, er vi tilstede på bakken før, under og etter produksjon, og sikrer at alle kundens krav oppfylles.

PRODUKSJONSTJENESTER

Hver kunde jobber med en personlig prosjektleder som er ditt kontaktpunkt gjennom hele plaggproduksjonsprosessen .

Våre prosjektledere gir veiledning og støtte gjennom alle stadier av bærekraftig plaggproduksjon og er dedikert til din suksess. Vi vil spore og kommunisere hvert trinn i produksjonsprosessen og holde oss strengt til avtalte tidslinjer

Vi er din globale innkjøps- og supply chain management partner . Vi hjelper bedrifter med å ta bryet med å finne og sende mote- og klærprodukter fra utlandet.

SØMLØS PRODUKSJON

Utvalget av tjenester vi tilbyr for å hjelpe deg med å bringe dine kreasjoner til live inkluderer: 

 • Planlegging av plaggproduksjon
 • Planlegging
 • Siterer
 • Råd
 • Innkjøp av stoffer og tilbehør, 
 • Tekniske designfiler: mønsterfremstilling, prøvetaking, digitalisering, gradering, markørfremstilling og skjæring, 

Legg til din overskrift her

 

 
 • produksjon
 • kvalitetskontroll, 
 • monteringstjeneste, 
 • Trimmer og merking, 
 • pakking og logistikk. 

Alt administreres av erfarne etisk mote- og bærekraftige produsenter i bransjen.

Prototype prøvetaking

Prototypeprøvetaking gir deg en håndgripelig representasjon av ideen din for å se hvordan det ferdige plagget ditt kan se ut. Det er vanlig å ha revisjoner og endringer på dette stadiet. For å lage en prototype trenger vi en prøve eller en teknisk fil.

Salgsprøver

Salgsprøver lar deg bringe ideene dine til kjøpere uten å forplikte deg til kostbart lager. Salgsprøver gir kjøperen en full forståelse av de tilgjengelige produktene i linjen din.                                                                                 

Forproduksjonsprøver

Pre-produksjonsprøver viser nøyaktig hvordan det ferdige plagget vil se ut i alle størrelser og stiler, inkludert trim, stoffer og pynt. Vi kan hjelpe til med å organisere dette kritiske trinnet som lar kundene våre verifisere dimensjonering og gradering før de går i full produksjon.

MØT VÅRE PRODUCENTER

Hver klesprodusent har en historie. Vi søker de beste produsentene av etiske, rettferdig handel og bærekraftige plagg fra hele verden for å lage produktene dine.

 

#kjenndinprodusent

TEKNISK DETALJ

En teknisk pakke er nødvendig for å skissere spesifikasjonene som må leveres til en klesfabrikk før et produkt lages. Dette dokumentet vil detaljere alle mål, kvantitet, farger, dimensjonering, gradering, stoff, broderi, trykk, pakkeinstruksjoner osv. Å ha en komplett teknologipakke er fordelaktig for å strømlinjeforme prosessen og unngå unødvendig kontakt med designeren for å validere små detaljer i klær . produksjon .

Vi lar deg ha dine tekniske spesifikasjoner i hånden enten du produserer ved våre anlegg eller med en annen organisasjon. Hvis du er interessert i å lære mer, send oss ​​en forespørsel nedenfor, så setter vi i gang!

Katengros tilbyr etablering av teknologipakke som en tjeneste til våre kunder.

Mønsterlaging

Dette trinnet i plaggproduksjon krever ikke bare dyktighet, men er svært viktig for å skape en håndgripelig representasjon av visjonen din. I dag kan vi digitalisere denne tekniske forespørselen, men også vanligvis lage papirmønstre også.

Dimensjonering/Kartering/Merking

Få spesifikasjonene riktig for målkunden din. Prisen er basert på antall mønsterstykker i stilen. Vi streber etter å levere et plagg som passer perfekt, akkurat som deg.

FAQ

Ja, Katengros tilbyr tilpassede design- og merkevaretjenester for å hjelpe motebedrifter med å skape en unik og minneverdig merkeidentitet. Vårt team av fagfolk i bransjen kan samarbeide med deg for å utvikle et tilpasset design som stemmer overens med merkevarens estetikk og gjenspeiler din unike visjon.

Hos Katengros pålegger vi ikke et minimumskrav for ordrekvantum da vi ikke opererer som leverandør. I stedet fokuserer vi på å koble kunder med de riktige produsentene for å møte deres spesifikke behov. Leverandører har derimot typisk MOQ, men disse kan variere mye mellom leverandører. For å sikre de beste resultatene matcher vi størrelsen på kundens bestilling med den aktuelle produsenten – små bestillinger går til små produsenter, mellomstore bestillinger til mellomstore produsenter og store bestillinger til veletablerte fabrikker. Denne tilnærmingen garanterer optimal tilpasning av kundens krav til produsentens evner.

En teknologipakke laget av KATENGROS er et omfattende dokument som skisserer alle de tekniske spesifikasjonene og detaljene som er nødvendige for å produsere et plagg eller tilbehør. Det inkluderer vanligvis tekniske konturer av silhuetten/produktet, konstruksjonsdetaljer, målepunktark, størrelsesgraderingsdiagram, detaljinformasjon sammen med referanser angående materialer, fabrikasjon, trim, fargevalg og instruksjoner for etiketter, hengemerker, emballasje.

Ja. Vårt team jobber tett med kunder for å sikre at alle aspekter av prosjektet er grundig forstått og adressert med leverandører, inkludert designspesifikasjoner, materialer, produksjonstidslinjer, kvalitetskontrollkoordinering, logistikkkoordinering og adressering av eventuelle problemer som kan oppstå og tilby løsninger basert på våre ekspertise. Det opprettholdes også regelmessig kommunikasjon med kundene gjennom hele prosessen for å holde dem informert om prosjektets fremdrift.

Join Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.