Distribusjon

Inntil 2 timers gratis første konsultasjon

For alle som grubler på tanken å starte sitt eget klesmerke, gir vi i Katengros muligheten til inntil 2 timers gratis konsultasjon. Ved å benytte knappen under kan du velge tidspunkt for konultasjon selv som passer deg/dere.

Distribusjon

Fra lokale butikker til internasjonale nettbutikker, hjelper vi deg med å få produktene dine ut til riktig målgruppe. Med vårt omfattende distribusjonsnettverk og ekspertise innen logistikk, kan du være trygg på at dine produkter når frem til kundene dine i tide og i perfekt stand.

Young attractive beautiful hipster asia female packing product small business

Nettverk

Distribusjon er en kritisk del av suksessen til ethvert klesmerke, og hos Katengros tar vi dette på alvor. Vi tilbyr en omfattende distribusjonstjeneste som er designet for å hjelpe deg med å få produktene dine ut til riktig målgruppe på en effektiv og pålitelig måte.

Vårt distribusjonsnettverk er nøye utvalgt for å sikre at dine produkter når frem til kundene dine på en trygg og effektiv måte. Vi samarbeider med anerkjente transportselskaper og logistikkselskaper for å sikre at dine varer transporteres på en sikker og pålitelig måte, uansett destinasjon.

deliveryman holding carton packages
Young woman working at parcel service, carrying parcel in warehouse

Lagring

En av fordelene med å jobbe med Katengros er muligheten til å dra nytte av våre mellomlagerfasiliteter. Dette gjør det mulig å lagre og distribuere dine varer på en mer kostnadseffektiv måte, samtidig som du reduserer leveringstiden og forbedrer kundetilfredsheten. Våre mellomlagre er strategisk plassert for å optimalisere logistikken og sikre rask og effektiv levering til dine kunder over hele Europa.

I tillegg til tradisjonell distribusjon til butikker og nettbutikker, tilbyr vi også dør-til-dør leveranse direkte fra fabrikk til utsalgssted. Dette eliminerer behovet for unødvendige mellomledd og reduserer risikoen for forsinkelser og feil underveis. Ved å jobbe direkte med produsentene, kan vi sikre at dine varer blir levert rett fra produksjonslinjen til kundens dør, med minimal håndtering og maksimal effektivitet.

Sømløst og pålitelig

Vi forstår viktigheten av å tilby en sømløs og pålitelig distribusjonstjeneste for våre kunder, og vi er dedikert til å sikre at dine produkter når frem til dine kunder i tide og i perfekt stand. Uansett om du selger til lokale butikker eller internasjonale nettbutikker, kan du stole på Katengros for å håndtere dine distribusjonsbehov på en profesjonell og pålitelig måte.

Med vårt omfattende distribusjonsnettverk, mellomlagerfasiliteter og dør-til-dør leveransetjeneste, kan du være trygg på at din virksomhet har det nødvendige grunnlaget for å lykkes i den stadig konkurrerende klesbransjen. La oss hjelpe deg med å ta ditt klesmerke til neste nivå med våre skreddersydde distribusjonsløsninger.

Blocks of networked commercial stores or shops. Franchising concept.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få din månedlige dose med tips, nyheter og trender innen klesproduksjon